ВОДА ЗА УСТА ЗА ЕЖЕДНЕВНА ПРОФИЛАКТИКА ГЪМ ПАРОЕКС 0.06% 500 МЛ

ВОДА ЗА УСТА ЗА ЕЖЕДНЕВНА ПРОФИЛАКТИКА ГЪМ ПАРОЕКС 0.06% 500 МЛ

gum-paroex0.06

ВОДА ЗА УСТА ЗА ЕЖЕДНЕВНА ПРОФИЛАКТИКА ГЪМ ПАРОЕКС 0.06% 500 мл.
0,06% CHX + 0,05% CPC
Добрата устна хигиена е най-добрата профилактика против образуване на плака и гингивит. Правилното почистване с четка и конци за зъби е изключително важно в грижата за зъбите, но не винаги е достатъчно.
Водата за уста GUM Paroex 0,06% за всекидневна профилактика не позволява натрупването на зъбна плака и осигурява дълготрайна защита на венците.

Предназначена е за:
ранните признаци на чувствителни венци;
гингивит;
за предотвратяване на повторната поява на заболявания на венците.
GUM® PAROEX® съдържа специална формула за антисептична система с двойно действие, за да осигури максимален контрол на плаката за оптимално здраве на венците.

Тя съдържа:
Хлорхексидин диглюконат, професионалното решение за контрол на плаката и опазване на здравето на венците. То представлява антисептично средство с широк спектър на приложение, което отстранява ефикасно вредните микроорганизми на бактериалната плака с превъзходна резултатност, която позволява да се осигури дългосрочно действие. Хлорхексидинът атакува структурата на съществуващата плака и пречи на натрупването на нова плака чрез унищожаването на микроорганизмите, които водят до образуването й.

Цетилпиридин хлорид (СРС), агент, действащ срещу плаката и неутрализиращ токсините, за максимална антибактериална защита. Подсилването на хлордексидина с СРС е разработено също и за подпомагането на по-доброто неутрализиране на всички токсини, отделяни от бактериите в устата. И наистина, когато бактериите бъдат унищожени и се разлагат, те отделят стимулиращи инфекции токсини, наречени липополизахариди (LPS), затова тяхното елиминиране е основен компонент от цялостната антибактериална периодонтална терапия.

Също така съдържа:
– Витамин E, един от най-силните антиоксиданти, който помага да се неутрализират свободните радикали, които атакуват клетките на тъканите на венците
– Алое Вера, което помага да се подхранят и облекчат раздразнените тъкани на устата
– Про-витамин B5, тонично вещество, което помага за стабилизирането на устната мукоза
Състав: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Sodium Citrate, Chlorhexidine Digluconate, Cetylpyridinium Chloride, Sucralose, Citric Acid.
Опаковка: 500 ml.

Производител: SUNSTAR G.U.M., Испания.

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!