ВОДА ЗА УСТА ЕЛУДРИЛ 500 МЛ

ВОДА ЗА УСТА ЕЛУДРИЛ 500 МЛ

eludril500ml

Микробните плаки образуват невидим филм, който постепенно се натрупва върху повърхността на зъбите след всяко хранене. Веднъж отложен там, те се колонизират от хиляди микроорганизми, за които хранителните остатъци са идеална среда за развитие.
Ако микробната плака не се отстрани напълно при четкането на зъбите, следва процес на минерализация на плаката и тя се трансформира (само за няколко дни) в зъбен камък, прикрепен към емайла на зъбите. Наличието на микробни плаки нарушава здравето на венците и предизвиква възпаление, зачервяване или кървене от венците. Тези симптоми могат да бъдат съпроводени от оток и болка.
Eludril Classic комбинира 2 активни съставки: хлорхексидин (0,1%) и хлоробутанол (0,5%) с почистващи свойства. Те помагат за поддържане на добра хигиена на устната кухина, като предотвратяват образуването на бактериална плака и зъбен камък.
Свойства:
Намалява развитието на зъбна плака;
Предотвратява появата и влошаването на проблемите с венците;
Може да се използва като допълнение към пародонтално или имплантологично лечение.
Състав: Glycerin, Alcohol, Aqua (Water), Aroma (Flavor), Benzyl alcohol, Chlorhexidine Digluconate, Chlorobutanol, CI 16255, Citral, Citronellol, Diethylhexyl Sodim Sulfosuccinate, Eugenol, Limonene, Linalool, Menthol.
Съдържа Хлорбутанол.
Начин на употреба:
Използвайте сутрин и вечер след измиване на зъбите. Препоръчително е да използвате Eludril Classic в продължение на 2 седмици.
Възрастни: напълнете мерителната чашка до 15 мл. с разтвор и след това разредете до горната линия с топла вода;
Деца на възраст от 6 до 12 години: напълнете мерителната чашка до 10 мл. с разтвор и след това разредете до горната линия с топла вода.
Внимание:
Да не се използва от деца под 6 годишна възраст.
Да се съхранява на недостъпни за деца места.
Да не се поглъща.
Да не се използва при алергия към някоя от съставките в разтвора.
Да не се използва от бременни или кърмещи жени.
Понякога продължителната употреба може да доведе до кафяво оцветяване на зъбите и езика, което изчезва след измиване с четка.
В някои случаи може да възникне промяна във вкуса, която обаче отминава след използване на разтвора известно време.
Опаковка: 500 мл.
Производител: Pierre Fabre Medicament, Франция.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!