«

»

апр. 24

ВОДА ЗА УСТА ЕЛГИДИУМ ДЕЦА 500 МЛ

ВОДА ЗА УСТА ЕЛГИДИУМ ДЕЦА 500 МЛ

elgidium-kids

 

Ежедневна грижа за деца с антикариесна защита
Elgydium Junior – вода за уста, е готов за употреба разтвор, който спомага за защита от кариес. Препоръчва се за деца над 6 г. и е особено подходящ за деца подлежащи на ортодонтско лечение с брекети. Съдържа Флуринол – патентована формула на Пиер Фабр, аминофлуид, който се свързва бързо със зъбния емайл и повишава неговата устойчивост и спомага за реминерализацията и защитата на детските зъби.
Начин на употреба: След всяко измиване на зъбите с четка и паста за зъби, устата се изплаква с 10 мл разтвор минимум за 30 сек. Да не се поглъща. Да се съхранява на място недостъпно за деца. Предназначено за деца над 6г. Добре е продуктът да се използва под родителски контрол.
Състав: Aqua, Glicerin, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Chorhexidine Digluconate, Aroma, Nicomethanol Hydrofluoride, PEG-12 Dimethicone, Potassium Sorbate, Sodium Saccharin, Xylitol.
Опаковка: 500 мл.
Производител: Pierre Fabre Medicament, Франция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

"Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>