ВОДА ЗА УСТА БИОРИПЕЪР 500 МЛ

ВОДА ЗА УСТА БИОРИПЕЪР 500 МЛ

biorepair-500ml

Възстановява и защитава зъбния емайл, благодарение на съдържащите се в нея частици microRepair от биоактивен хидроксиапатит. Частиците проникват в трудни за четката за зъби достъп зони. В допълнение към специалната формула с лека текстура, проникването в зъбната структура засилва действието на частиците microRepair.
Предпазва от образуването на плака, зъбен камък и развитие на кариес, благодарение взаимодействието между съдържащите се в нея частици microRepair цинкови йони и молекулата Zinc (PCA)2.
Намалява чувствителността, благодарение на съдържащите се в нея частици microRepair, които създават естествена бариера срещу високата чувствителност. С всекидневно използване се формира защитна бариера около нервните окончания – източници на болка и висока чувствителност.
Защитава венците, благодарение на антибактериалните свойства на молекулата на Zinc (PCA)2, като се предотвратява образуването на плака по гребена на венците и оттам образуването на кариес.
Без алкохол – за здравето на лигавицата и предпазване от възпаление.
Без хлорхексидин – не причинява оцветяване и пожълтяване на зъбите.
Водата за уста BIOREPAIR съдържа частици microRepair, чийто състав е сходен с този на структурата на зъба. Частиците, прониквайки в най – миниатюрните пукнатини се приляпват към структурата на зъба като спомагат за реминализиране и оздравяване на повърхността на емайла и облекчават болката при чувствителност от топли и студени храни и напитки.
Начин на употреба:
Разклатете преди употреба.
Препоръчително е да използвате водата за уста BIOREPAIR, след като измиете зъбите.
Състав:
вода, сорбитол, глицерин, ксилитол, целулозен клей, цинк (РСА), цинков хидроксиапатит, аромати, натриев лаурил сулфат, кварц, рициново масло, амониев акрилойлдиметилтаурат /VP каполимер, масло лютива мента, натриев миристойл саркозинат, натриев метил кокойл таурат, натриев захарин, трометамин, натриев бензоат, бензин алкохол, феноксиетанол, лимонен.
Без изкуствени оцветители.
Опаковка: 500 ml
Производител: Coswell, Италия

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!