АЛСИПИН разтвор 100 мл

АЛСИПИН разтвор 100 мл

alsypin

АЛСИПИНРазтвор за венци, антисептичен, противовъзпалителен, кръвоспиращСъстав:Воден извлек от Syringa vulgaris L.(люляк), Pinus silvestris L. (бял бор) с добавки на Аlumen (стипца).

Действие:Добрият ефект на препарата се дължи на комплексното влияние на всички извлечени от растенията биологично активни вещества като: танини, фенолни съединения, багрила, флавоноиди и др.Алсипин проявява антисептичен, кръвоспиращ, антиескудативен, противовъзпалителен, капиляро-укрепващ и локално-анестезиращ ефект. Като резултат от приложението се наблюдава бързо намаляване едема на палилите, намаляване и напълно изчезване на ескудата и промяна цвета на гинги-вата. След съответния курс на приложение гингивата се нормализира. Благодарение на киселата си реакция Алсипинът действа бактериостатично на фузоспирозната флора. След неколкодневно приложение премахва лошия дъх в устата.

Препаратът не разтваря емайла, дентина и цимента на зъба и намалява свръхчувствителността на оголените зъбни шийки. Оригиналният технологичен начин за получаване на извлека – от екологично чисти растителни суровини, дава възможност да се получи комплекс от различни биологично активни вещества в оптимално качествено и количествено съотношение. Това се потвърждава от добрите клинични резултати, получени при приложението в стоматологичната практика при почти всички форми на гингивити, стоматити и пародонтоза в различните форми и стадии.Приложение:за профилактика и обща хигиена на устната кухина;прилага се при всички форми на гингвити, стоматити и пародонтоза в различните форми и стадии;при почистване на зъбен камък;при наличие на афти.

Препаратът е универсално средство за лична хигиена и профилактика при работещите в агресивна среда:химически лаборатории и производства;заваръчни дейности;работещи с гориво-смазочни материали, газове и газстанции;при производства с повишени нива на вибрации.Начин на употреба:Една чаена лъжичка (5 мл.) или една капачка за жабурене на устната кухина и масажиране на венците сутрин или вечер, след измиване на зъбите. При наличие на венечни джобове се извършва дренаж.Съхранение:На защитено от светлина място при стайна температура.Опаковка: 100 мл.Производител: 24 Ревитал Трейд ООД, България.

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!